Ungdomstræner søges til MBC

MBC søger ny ungdomstræner til vores to onsdagshold med hver 15-20 spillere, små (7 - ca. 11 år, 15.15 - 16.30) og store (ca. 11 - 16 år, 16.30 - 18.00). Der er tilknyttet hjælpetrænere til begge hold og vi lægger vægt på at det skal være sjovt, hyggeligt, inspirerende og udviklende for de unge at gå til badminton.

Om MBC og ungdomstræningen

Melby Badminton Club (melbybadmintonclub.dk) er en lille klub, der holder til i Melby Hallen, 3370 Melby. Vi har 5 baner i hallen, og hallen bruges også af skolen, SFO, gymnastik og fodbold.

MBC har ca. 140 medlemmer, heraf ca. 100 voksne banelejere fordelt over 3 ugedage og ca. 35-40 børn, som træner onsdag eftermiddag fordelt over 2 hold:

• Små (7 - ca. 11 år): Onsdage 15.15 - 16.30
  • Store (ca. 11 - 16 år): Onsdage 16.30 - 18.00
Unge badmintonspillere opstillet i ens t-shirts

Nogle af de ca. 35-40 unge mennesker, der går til badminton i Melby, her i deres nye klubtrøjer, februar 2019.

Derudover træner nogle af ungdomsturneringsholdspillerne 2 timer om lørdagen 10.00 - 12.00. Dog er der her ingen decideret træning, kun træningskampe mv.

De unges niveau er fra absolut begyndere til lettere øvede (op til U13/U15/U17 C-niveau). Vi har i denne sæson 2 DGI ungdomsturneringshold i gang med i alt 10 af de unge, et U15 og et U17/U19 hold. Derudover deltager vi i en række individuelle DGI turneringer og begynderturneringer.

I de sidste 2-3 år har vi haft en ung træner til ungdomstræningen, som nu er stoppet. I øjeblikket tager MBCs ungdomsansvarlige sig af ungdomstræningen.

Tilknyttede hjælpetrænere

I den kommende 2020/2021 sæson vil 1-2 af de ældre spillere på det store hold fungere som hjælpetræner for især de helt små og nye på det lille hold om onsdagen fra 15.15-16.30. MBCs ungdomsansvarlige vil i en vis udstrækning fungere som hjælpetræner på det store hold.

MBCs tilgang til ungdommen

Vores tilgang til ungdomstræningen er først og fremmest, at de unge skal have det sjovt og glæde sig over at deres færdigheder udvikler sig. Det skal være rart, sjovt, inspirerende og udviklende for de unge at gå til badminton.

I kampe og turneringer motiveres de unge selvfølgelig til at gøre deres bedste, men de fortælles også, at det er vigtigere at de præsterer bedre end sidste måneds udgave af sig selv, end at de vinder over en tilfældig modstander.

Konkurrenceelementet i sig selv er altså ikke det primære. Når de unge vil mere badminton end vi kan eller vil tilbyde, opfordres og hjælpes de til at træne i Frederiksværk eller Hillerød også. Det er der nu 4-5 af vores unge der gør, samtidig med træningen i MBC.

Hvad vi søger af ungdomstræner

Det vi søger er en træner til vores 2 træningshold onsdage 15.15 - 18.00. Udover gode badmintonfærdigheder - så de unge har noget at blive inspireret af og se op til - er det vigtigt for os, at træneren har gode sociale og pædagogiske færdigheder. Herunder en forståelse for vores tilgang til de unge.

Udover onsdagstræningen, kunne vi godt tænke os at træneren ind i mellem tager med til holdkampene. Desuden har vi i slutningen af skolesommerferien en årlig træningslejr på 2-3 dage. På længere sigt har vi en ambition om at udvide ungdomsafdelingen med flere træningshold, hvis vi kan få haltid til det.

Vi vil meget gerne have ansat den nye ungdomstræner hurtigst muligt.

Kontakt os for mere info

Kontakt Tue Skaarup på tlf. 22 18 47 05 eller email hvis du har spørgsmål eller vil søge trænerjobbet.