Aktivitetsoversigt og vigtige datoer

Oversigt over aktiviteter og vigtige datoer for ungdom og voksne/motionister i MBC.

Træningslejr for MBC Ungdom

Nærmere orientering og tilmelding udsendes separat.

Indskrivning, tilmelding og baneleje for sæson 2018/2019

Foregår i Melbyhallen, nærmere orientering udsendes.

Juleturnering for voksne

Badmintonturnering med balloner på nettet og præmier til alle. Nærmere orientering udsendes separat, tilmelding senest 29. november.

Juleturnering ungdom

Der spilles badminton med balloner på nettet, der vil være julegodter, der rafles om gaver mm. Tilmelding senest 5. december 2018.

MBC 75 års jubilæum, reception i Melbyhallen

Reception med røde løbere, taler, borgmesterbesøg og kage. Nærmere orientering og invitation udsendes separat.

MBC 75 års jubilæum, hyggeturnering for ungdom

Hyggeturnering for ungdommen, både single og double. Præmier til alle, kage og snacks. Tilmeldingsfrist 23. januar 2019. Nærmere orientering og tilmelding udsendes separat.

MBC 75 års jubilæum, hyggeturnering for voksne

Der serveres kaffe og et stykke morgenbrød. Nærmere orientering og tilmelding udsendes separat.

MBC 75 års jubilæum, fest for medlemmer og pårørende i Sognegården

Buffet ved Rikkes køkken, vin, øl, vand ad libitum og kaffe med avec. Sang og livemusik, dans og hygge. Nærmere orientering og tilmelding udsendes separat.

Klubmesterskab ungdom

Klubmesterskab/badmintonturnering for MBC Ungdom. Foregår i Melbyhallen, nærmere orientering udsendes (tilmelding ugen før).

Generalforsamling og badmintonturnering

Gennemføres jf. vores vedtægter. Der serveres et lille traktement og der afholdes badmintonturnering (tilmelding ugen før). Forslag fremsendes til formanden senest 15. april 2019.

Indskrivning, tilmelding og baneleje for sæson 2019/2020

Foregår i Melbyhallen, nærmere orientering udsendes.