Aktivitetsoversigt og vigtige datoer

Oversigt over aktiviteter og vigtige datoer for ungdom og voksne/motionister i MBC.

Træningslejr for MBC Ungdom

Nærmere orientering og tilmelding udsendes separat.

Indskrivning, tilmelding og baneleje for sæson 2018/2019

Foregår i Melbyhallen, nærmere orientering udsendes.

Juleturnering for voksne

Badmintonturnering med balloner på nettet og præmier til alle. Nærmere orientering udsendes separat, tilmelding senest 29. november.

Juleturnering ungdom

Der spilles badminton med balloner på nettet, der vil være julegodter, der rafles om gaver mm. Tilmelding senest 5. december 2018.

MBC 75 års jubilæum, reception i Melbyhallen

Reception med røde løbere, taler, borgmesterbesøg og kage. Nærmere orientering og invitation udsendes separat.

MBC 75 års jubilæum, hyggeturnering for ungdom

Hyggeturnering for ungdommen, både single og double. Præmier til alle, kage og snacks. Tilmeldingsfrist 23. januar 2019. Nærmere orientering og tilmelding udsendes separat.

MBC 75 års jubilæum, hyggeturnering for voksne

Der serveres kaffe og et stykke morgenbrød. Nærmere orientering og tilmelding udsendes separat.

MBC 75 års jubilæum, fest for medlemmer og pårørende i Sognegården

Buffet ved Rikkes køkken, vin, øl, vand ad libitum og kaffe med avec. Sang og livemusik, dans og hygge. Nærmere orientering og tilmelding udsendes separat.

Marts

U13 ungdomshold holdkampe i Melbyhallen

Sidste holdkampe i denne sæson for vores U13 ungdomshold, hvor vi skal spille 2 holdkampe i Melbyhallen. Alle er velkomne til at se på og især ungdomsforældre kunne være interesserede i at se hvordan ungdomsholdkampe foregår.

Motionist elite holdkamp i Melbyhallen

Sidste holdkamp i denne sæson for vores motionist elitehold, hvor vi møder Slangerup. Alle er velkomne til at se vores dygtige spillere i aktion, også for at få et indtryk af niveauet i den højeste motionist række.

MBC klubmesterskab for ungdom

Klubmesterskab/badmintonturnering for MBC Ungdom. Der kan tilmeldes til både single og double. Foregår i Melbyhallen, nærmere orientering udsendes (tilmelding 2 uger før).

Generalforsamling og badmintonturnering for voksne

Gennemføres jf. vores vedtægter. Der serveres et lille traktement og der afholdes badmintonturnering for voksne (tilmelding ugen før). Forslag fremsendes til formanden senest 15. april 2019.

Træningslejr for MBC Ungdom

3 dages træning og leg for MBC Ungdom i Melbyhallen, nærmere orientering og invitation udsendes.

Indskrivning, tilmelding og baneleje for sæson 2019/2020

Foregår i Melbyhallen, nærmere orientering udsendes.