Aktivitetsoversigt og vigtige datoer

Oversigt over aktiviteter og vigtige datoer for ungdom og voksne/motionister i MBC.

Indskrivning, tilmelding og baneleje for sæson 2019/2020

Foregår i Melbyhallen, nærmere orientering udsendes.

Juleturnering for voksne

Badmintonturnering med balloner på nettet og præmier til alle. Nærmere orientering udsendes separat, tilmelding senest 3. november.

Motionist Elite hjemmekamp

Vores dygtige MOT Elite hold spiller hjemmekamp i Melbyhallen mod Frederiksværk. Tilskuere er velkomne.

U15 ungdomsholdkamp på hjemmebane

Det ene af vores to U15 ungdomsturneringshold spiller på hjemmebane mod Ølstykke og Birkerød i Melbyhallen. Tilskuere er velkomne.

Motionist Elite hjemmekamp

Vores dygtige MOT Elite hold spiller hjemmekamp i Melbyhallen mod Frederikssund. Tilskuere er velkomne.

U13 ungdomsholdkamp på hjemmebane

Vores U13 ungdomsturneringshold spiller på hjemmebane mod Snekkersten og Græsted i Melbyhallen. Tilskuere er velkomne.

Juleturnering ungdom

Der spilles badminton med balloner på nettet, der vil være julegodter, der rafles om gaver mm. Tilmelding senest 4. december 2019.

U15 ungdomsholdkamp på hjemmebane

Det ene af vores to U15 ungdomsturneringshold spiller på hjemmebane mod Bagsværd og Herlev/Hjorten i Melbyhallen. Tilskuere er velkomne.

Motionist Elite hjemmekamp

Vores dygtige MOT Elite hold spiller hjemmekamp i Melbyhallen mod Herlev/Hjorten. Tilskuere er velkomne.

U15 ungdomsholdkampe på hjemmebane

Begge vores to U15 ungdomsturneringshold spiller på hjemmebane mod Værløse og Frem - Hellebæk samt Brøndby Strand og Værløse i Melbyhallen. Tilskuere er velkomne.

Marts

Motionist Elite hjemmekamp

Vores dygtige MOT Elite hold spiller hjemmekamp i Melbyhallen mod Slangerup. Tilskuere er velkomne.

MBC klubmesterskab for ungdom

Klubmesterskab/badmintonturnering for MBC Ungdom. Der kan tilmeldes til både single og double. Foregår i Melbyhallen, nærmere orientering udsendes (tilmelding 2 uger før).

Generalforsamling og badmintonturnering for voksne

Gennemføres jf. vores vedtægter. Der serveres et lille traktement og der afholdes badmintonturnering for voksne (tilmelding ugen før). Forslag fremsendes til formanden senest 12. april 2020.

Træningslejr for MBC Ungdom

3 dages træning og leg for MBC Ungdom i Melbyhallen, nærmere orientering og invitation udsendes.

Indskrivning, tilmelding og baneleje for sæson 2020/2021

Foregår i Melbyhallen, nærmere orientering udsendes.