Facebook logo

FB gruppe

Træning og træningsvideoer

Samling af træningsvideoer, så du kan få dine badmintonserve og -slag på plads. Både for begyndere og øvede.

Kort serv, baghånd, double

Den korte doubleserv gjort så enkel som mulig og med så få bevægelser som muligt. I videoen gennemgås position af krop, arme, håndled og ketcher. Baghåndsgreb på ketcheren, fjerbolden holdes med 2 fingre. Kan trænes til at ligge meget præcist, hver gang.

Den korte doubleserv igen med et par vigtige pointer og variationer: Sigt med fjerbolden, vær opmærksom på at fjerbolden rammes udenfor sweetspot på ketcherens strengeflade og variationer med slice.

Høj serv, forhånd, single

5 tips til en bedre høj forhåndsserv i single: Afslapning i kroppen, få god højde på serven, så den lander næsten lodret ved baglinien, din placering på banen når du server, sving kroppen med og hvordan fjerbolden holdes.

Clear, forhånd

Forhåndsclear med teknikker til ketchergreb, albuens bevægelse, underarmens sving og kroppens bevægelse/rotation.

Clear, baghånd

Teknikker til den svære baghåndsclear. Som med de fleste slag, handler det om god teknik og ikke så meget om at lægge mange kræfter i. Videoen gennemgår ketchergrebet, albuens bevægelse, underarmens sving og kroppens bevægelse.

Servereturnering, kort double serv

Servereturnering af den korte doubleserv. I videoen gennemgås placering på banen, ketcherens position og de gode områder at returnere fjerbolden til på modstanderens banehalvdel.

Servereturnering, swipe-serv

Hvordan den tricky swipe-serv kan returneres på en offensiv måde. I videoen gennemgås position på banen, bevægelsen tilbage for at nå at komme ind under fjerbolden og selve slaget.