Badminton ungdomstræning 7-16 år i MBC

MBC har ca. 40 aktive unge, der hygger sig med badminton onsdage fra 15.15 - 18.00. Ungdomshold er opdelt med træningstider for små og store. Vi har træner på og vores fokus er, at det skal være sjovt og lærerigt at gå til badminton.

Træningstider for små og store

De unge træner i Melbyhallen onsdag eftermiddag og er opdelt i to hold:

• Små (7 år - ca. 11 år): Onsdage 15.15 - 16.30
  • Store (ca. 11 år - 16 år): Onsdage 16.30 - 18.00

Derudover har ungdomsholdspillerne mulighed for 2 timers ekstra træning lørdage 9.00 - 11.00

Unge badmintonspillere opstillet i ens t-shirts

Nogle af de ca. 35-40 unge, der går til badminton i Melby, her i deres nye klubtrøjer, februar 2019.

Drenge spiller badminton

Det store hold (11-16 år) træner "rundt om nettet"

Dreng samler fjerbolde i en stak

Emanuel samler fjerbolde til servetræning

4 drenge spiller badminton

4 unge spiller badminton double

2 drenge spiller badminton

2 unge træner single

Mødetid til træning

De unge skal være omklædt og klar når træningen starter, så mødetid er senest 10 min. før træningsstart.

Trænere og frugtordning

Til vores ungdom har vi tilknyttet en træner, som underviser både det lille hold onsdage 15.15 - 16.30 og det store hold onsdage 16.30 - 18.00. Vi lægger vægt på, at der skal være plads til sjov og leg for de unge, udover badmintontræningen. Efter hver træning er der frugt til de unge.

4 unge spiller badminton mix-double

4 unge træner mix-double

Børn træner badminton med fjerbolde

De unge træner præcisionsskydning med fjerbolde

Smilende drenge med badmintonketchere

Drengene hygger mens de venter på deres tur

Børn i rundkreds laver strækøvelser

Udstrækning efter badmintontræning

Sommerspil

I juni, juli og august, altså udenfor den normale sæson, tilbydes sommerspil lørdage fra 10.00 - 13.00, dog uden decideret træning. Sommerspil er gratis for medlemmer.

Turneringer og arrangementer

MBC ungdom deltager i DGIs ungdomsholdturnering i Nordsjælland, der foregår over 4-6 spilledage i løbet af sæsonen. Det er både sjovt, spændende og meget udviklende, og vi opfordrer alle ungdomsspillere, der er bare lidt øvede, til at deltage.

I løbet af sæsonen deltager vi også i en række individuelle turneringer i Nordsjælland og Københavnsområdet. Det er både begynderturneringer og turneringer for de mere øvede. For nogle af turneringerne - fokusturneringerne - arrangeres fælles tilmelding. De øvrige står man selv for at tilmelde sig til.

Derudover har vi en række faste arrangementer i løbet af sæsonen: Juleturnering i midten af december med balloner på nettet og julehygge, klubmesterskabet i april/maj med præmier til alle og træningslejren over 2-3 hele dage i august.

Tilmelding og kontingent

Proceduren for tilmelding er beskrevet på tilmeldingssiden for ungdom. Kontingentet for onsdagstræningen er 400 kr. for en hel sæson. Kontingentet dækker træner, bolde og frugt. Kontingent for ekstratræning for ungdomsholdspillere lørdage 9.00 - 11.00 er 200 kr. for en sæson.

Kontakt vedr. ungdomsaktiviteter

Kontakt ungdomsansvarlig Tue Skaarup på tlf. 22 18 47 05 eller email for spørgsmål om ungdomsaktiviteterne i MBC.