Facebook logo

Facebookgruppe

Badminton for ungdom i MBC

MBC har ca. 40 aktive unge, der hygger sig med badminton onsdage fra 15.45 - 18.00. Ungdomshold er opdelt med træningstider for små og store. Vi har træner på og vores fokus er, at det skal være sjovt og lærerigt for alle at gå til badminton.

Træningshold for ungdom

Kalender

Ungdomshold er opdelt med træningstider for små og store onsdage fra 15.15 - 18.00. Derudover mulighed for 2 timers ekstra træning lørdage 9.00 - 11.00 for holdspillere.

Mere om træningshold for ungdom.


Vores tilgang til ungdom

Kalender

Vores tilgang til ungdommen i MBC er, at de unge skal have det rart, sjovt, inspirerende og glæde sig over at de udvikler deres badmintonspil.

Mere om tilgang til ungdom.


Holdturnering for ungdom

Kalender

MBCs ungdom har siden sæson 2018/2019 deltaget i DGIs ungdomsholdturnering i Nordsjælland. Holdturneringen foregår over 4-6 spilledage i løbet af sæsonen.

Mere om holdturnering for ungdom.


Individuelle turneringer for ungdom

Kalender

MBCs ungdom deltager i en række individulle turneringer i Nordsjælland og Københavnsområdet i løbet af sæsonen. Både turneringer for begyndere og for de mere øvede.

Mere om individuelle turneringer for ungdom.


Øvrige aktiviteter for MBC ungdom

Kalender

Vi arrangerer hvert år juleturnering, klubmesterskab og træningslejr for MBCs ungdom. Fokus er som altid på, at det skal være sjovt og lærerigt at gå til badminton.

Mere om øvrige aktiviteter for MBC ungdom.


Tilmelding til ungdomstræning

Kalender

Ungdomsspillerne træner onsdage på to hold, et for små og et for store. Der er gratis prøvetræning og kontingentet er yderst rimeligt.

Mere om tilmelding til ungdomstræning.


Ungdomstræner søges til MBC

Kalender

MBC søger ungdomstræner til to onsdagshold med hver 15-20 spillere, små (15.15 - 16.30) og store (16.30 - 18.00). Der er tilknyttet hjælpetrænere til begge hold.

Mere om ungdomstræner søges til MBC.