FB gruppe

Medlemsregistrering for voksne

Alle nye voksne spillere skal være medlem af MBC og tilmelde sig her. Det er gratis at tilmelde sig.

Når du registrerer dig, bliver du bedt om at skrive hvilken banetid (ugedag, tid og banenr.) du og dine makkere skal spille, altså den banetid din baneformand har booket og betalt for i sæsonen.

Baneoversigt i Melbyhallen

Illustration af badmintonbaner i Melbyhallen

Badmintonbanerne i Melbyhallen med placering af hovedindgangen og cafeteriet. Læg mærke til hvordan banerne er nummereret startende med nr. 1 fra højre mod venstre.

Når du har registreret dig, kan du når som helst redigere dine oplysninger, skifte adgangskode og se hvilke hold du er tilmeldt ved at logge på din profil.

Er du baneformand, dvs. den af jer der booker og betaler for en banetid for sæsonen, kan du her booke jeres banetid for sæsonen.